Så kan vi hjälpa dig

Vi levererar mjukvarutjänster kopplat till programmering, testning, kravställning, projektledning och mycket mer. Vi verkar inom en mängd olika branscher - såsom automotive, telekom, energi, medtech, IT, industri och offentlig sektor, för att nämna några.

Tjänster

Vad vi erbjuder

Få hjälp att omvandla visioner till lösningar. Känn dig trygg med att vi både kan mjukvara och projektledning - från idé till färdigt resultat. 

Embedded

Vi är experter på mjukvara och besitter hög kompetens inom inbyggnadssystem, så som C och C++.

IT

Behöver ni ta ett helhetsgrepp på fullstackutveckling, front- eller backend? Vi erbjuder skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar!

Testning

Vi är inte nöjda förrän du är det. Få möjlighet att testa alla mjukvarukomponenter innan leverans.

DevOps

En mjukvaruprodukt är så mycket mer än bara källkod. Vi tänker utanför boxen och har användaren i fokus.

Projektledning

Efter 10 år i branschen är vi fullfjädrade projektledningsninjor! Vi ror komplexa projekt i hamn, samtidigt som vi säkerställer effektivitet och resultat i världsklass.

Kravställning

Satsa på kvalitet med vår kompetens inom kravställning i ryggen. Våra konsulter är experter på att identifiera och formulera specifika krav för ett så lyckat IT-projekt som möjligt.
Våra styrkor

Värderingarna styr

Tekniken tar oss framåt, men värderingarna styr. Våra erfarna konsulter är handplockade och uppfyller väl beprövade EQ-kriterier. Varje enskild kund får ett unikt bemötande där processen är lika viktig som slutmålet. Det innebär att du alltid ska känna att du har vårt stöd. Vi arbetar med lösningar utifrån ett 360-perspektiv.

Teknik
Människa
Motivation

Vi gör det där lilla extra

När du vänder dig till CaptureInnovation kan du förvänta dig ett genuint samarbete i en kontext där människor trivs och utvecklas. Vi är ett innovativt konsultbolag som erbjuder lösningar för varje led. Allt från mjukvara till användarvänlighet. Med goda värderingar och transparens bidrar vi till att skapa en motiverande arbetsmiljö för både medarbetare och kunder.

Mjuka värden högt på agendan.
Transparens i alla led.
Kompetensen du behöver.